Werk ze! digitaal

Instellingen die mensen begeleiden tijdens een re-integratietraject hebben als doel zo snel mogelijk weer passend werk voor hen te vinden. Als werkzoekenden over lage taalvaardigheden beschikken, is het vinden van werk extra lastig. Daarom is Werk ze! ontwikkeld. Er zijn een papieren en een digitale versie beschikbaar.

Werk ze! is een methode speciaal voor laaggeletterden die op zoek zijn naar een baan. In Werk ze! zijn taalvaardigheden gekoppeld aan arbeidscompetenties en aan vaardigheden die nodig zijn bij het zoeken van een baan. Het taalniveau van de lessen ligt rond 1F.

Hoe kan ik digitale vorm van Werk ze! gebruiken?

Er zijn acht digitale lessen beschikbaar. Klik op de knop hierboven voor een overzicht van de lessen en om de lessen te starten.

Voor extra ondersteuning voor vrijwilligers is er een gids ontwikkeld met instructies en tips over hoe de deelnemers Werk ze! kunnen gebruiken. Wil je meer weten over Werk ze en over de vrijwilligersgids? Neem dan contact op met jouw contactpersoon van de vrijwilligersorganisatie voor meer informatie.

Werk ze! digitaal

Werk ze!

Werk ze! digitaal is goed te combineren met de boekjes Werk ze!