De Limburgse Taal voor het Leven vrijwilligersdagen komen eraan!

Taalvrijwilligers spelen een enorm belangrijke rol in de strijd tegen laaggeletterdheid. Om de Taal voor het Leven vrijwilligers te bedanken voor al het harde werk én om vanuit Stichting Lezen & Schrijven een stukje verdieping van kennis aan te bieden organiseren we ook dit jaar weer de Limburgse Vrijwilligersdagen voor Taal voor het Leven vrijwilligers! 

Twee vrijwilligersdagen, één programma!             

Om de Limburgse Vrijwilligersdagen voor zoveel mogelijk vrijwilligers toegankelijk te maken organiseren we dit jaar niet één, maar twee vrijwilligersdagen. Aan het programma wordt nog hard gewerkt, maar het gaan leuke en interessante dagen worden waarin cultuur en taal elkaar ontmoeten.  
 

De Limburgse Taal voor het Leven vrijwilligersdagen komen eraan!

Er zijn diverse workshops over materialen van Taal voor het Leven, de nieuwe gezinsaanpak, een inspiratiesessie met creatieve werkvormen en een workshop interculturele communicatie. We sluiten samen af met een interactieve lunch. 

Vrijwilligersdag Noord- en Midden-Limburg 

  • Datum: 15 juni 2019 
  • Tijd: 10.00 tot 14.00 uur 
  • Locatie: Venlo (onder voorbehoud) 

Vrijwilligersdag Zuid-Limburg 

  • Datum: 22 juni 2019 
  • Tijd: 10.00 tot 14.00 uur 
  • Locatie: Maastricht (onder voorbehoud) 

Zodra het programma en de locaties definitief zijn, ontvangt u daarover meer informatie. Aanmelden voor één van deze Limburgse Vrijwilligersdagen kan via dit aanmeldformulier

Meer informatie 

Heb je vragen over de Limburgse Vrijwilligersdagen, neem dan gerust contact op met Aleida Berghorst, Rayonmedewerker Stichting Lezen & Schrijven, via aleidaberghorst@lezenenschrijven.nl of telefonisch via 06-11010366.