Toolkit Empowerment

Om mee te kunnen doen, heb je basisvaardigheden nodig. Taal, rekenen en digitale vaardigheden. Daarnaast zijn zelfvertrouwen en zelfinzicht essentieel om verder te komen. Om ook hiermee aan de slag te kunnen binnen uw organisatie ontwikkelde Stichting Lezen & Schrijven de Toolkit Empowerment.

Deze toolkit bevat naast de cursussen en informatie over de cursussen ook de vrijwilligerstraining, inspirerende voorbeelden en wervingsmaterialen voor deelnemers en vrijwilligers, zoals flyers en posters. 

De toolkit is bedoeld voor gemeentes en maatschappelijke organisaties die zich bezighouden met educatie, participatie en empowerment en zich daarmee richten op laaggeletterden.

Sterker in het leven

Empowerment gaat om het ontdekken wat je wil, wat je al kan en wat je nog nodig hebt om je verder te ontwikkelen. Daardoor sta je sterker in het leven. Het cursusaanbod binnen de Toolkit Empowerment is voor mensen die aan de slag willen met hun toekomst en moeite hebben met een of meer basisvaardigheden. Hierbinnen hebben we extra aandacht voor vrouwen.

Meer weten of een adviesgesprek aanvragen? Neem contact op via info@lezenenschrijven.nl, 070 302 26 60 of uw lokale contactpersoon.